Makeup artist Eliana Cristescu photo by David Ghisa

Machiaj de zi

Machiajul de zi

Machiajul de zi de cele mai multe ori este cel cu care ne simtim cel mai bine pentru ca nu este deloc incarcat. Din contra, ne dorim ca pielea sa respire, aspectul sa fie cat mai natural.

Pentru acest stil de machiaj este recomandat sa alegem un fond de ten fluid, in functie de ten, cat mai translucid.

DE RETINUT: fondul de ten nu se aplica in zona ochilor, in aceea zona DOAR produse dedicate (anticearcan, iluminator). Fondul de ten usuca aceea piele mai sensibila din jurul ochilor, fiind conceput pentru piele cu mai mult sebum. Produsele dedicate pielii din jurul ochilor, sunt cremoase, special pentru a mentina aceasta zona mai hidratata.

Nuantele de fard pentru ochi, sunt cat mai neutre, de cele mai multe ori mate sau foarte putin sidefate.

Blush-ul se pastreaza in tonuri cat mai apropiate pielii, piersica, roz-bej, sau bej pamantiu.

Buzele si ele sunt ori doar hidratate cu un balsam, ori aplicat un ruj mat in nuanta naturala.

Rimelul poate fi ales in nuanta maro, pentru a pastra ideea de natural, insa se mai stabileste acest lucru si in functie de culoarea ochilor.

Desi un machiaj de zi natural nu este incarcat, este menit sa scoata in evidenta discret trasaturile fetei si sa ofere un aspect luminos general.

Dar cel mai mult, este menit sa ti aduca tie o stare de bine, un plus de feminitate si rafinament.

Cere o programare

Machiajul are darul de a ne schimba imediat starea de spirit. Ne simtim mai increzatoare, mai deschise si chiar mai fericite.

Makeup artist profesionist BucurestiMakeup artist profesionist BucurestiMake p artist Bucuresti Eliana CristescuMakeup artist profesionist Bucuresti

en_USEnglish