Makeup artist profesionist Bucuresti

Machiaj de seara

Un machiaj de seara reusit are accentul pus pe ochi sau pe buze iar cromatica este atent gandita in functie de tinuta aleasa.

Ca la oricare alt tip de machiaj, tenul trebuie ingrijit cu atentie inainte de a se aplica fondul de ten. Aplicarea unui gel de curatare, urmat de o crema hidratanta si mai apoi un primer potrivit tipului de ten, ne ajuta sa “mascam”imperfectiunile, iar fata sa nu capete un aspect incarcat.

Cand alegem sa punem accentul pe ochi, gama de optiuni este foarte mare, de la culori fardului de ochi si pana la tipul de machiaj. Si chiar daca alegem doar un eyeliner, exista mai multe variante prin care poti pune in evidenta ochii trasand o linie de tus.

Mai putem opta pentru un machiaj de seara cu glitter, este foarte de efect si extrem de apreciat. Cum ar spune multi, “instagramabil”.

De cele mai multe ori se opteaza pentru machiajul smokey eye, datorita faptului ca avantajeaza orice tip de fata, indiferent de trasaturile ei si pentru ca acele naunte inchide de culori, mai greu le poti purta ziua.

Este recomandat sa mentinem o nuanta deschisa sau nude, a buzelor, atunci cand alegem sa purtam un machiaj smokey eyes.

Iar blush-ul de cele mai multe ori este in nuante naturale, pentru a pastra accentul pus pe ochi.

Culoarea ochilor este foarte importanta atunci cand alegem sa-i punem pe ei in evidenta prin machiajul de seara.

Ochii albastri

Multe persoane ar putea afirma faptul ca nu poti machia ochii albastri tot cu culoarea albastra, insa eu sunt de alta parere.

Se poate aplica orice nuanta se doreste atat timp cat este echilibrata cromatic prin umbre de o nuanta opusa.

Da, este adevarat ca ochii albastri sunt scosi in evidenta in special de nuantele calde, insa primesc o tusa de mister atunci cand sunt pusi in evidenta de nuante reci.

Ochii verzi

Ochii verzi sunt scosi in evidenta ca si ochii albastrii, de nuantele calde rosiatice sau de nauntele de mov. Insa poate fi aleasa orice culoare daca este echilibrata cromatic din nuantele alese pentru umbre.

Ochii caprui

Pentru ochii caprui nu exista limitari, putem alege orice culoare pentru a-i scoate in evidenta.

Personal ma fascineaza machiajul smokey eyes pe nuante maronii pentru aceasta culoare a ochilor.

Buze

Daca insa alegem ca accentul sa se puna pe buze, culorile sunt o idee mai limitate. De cele mai multe ori se aleg nuante de rosu sau cel mult visiniu.

Fiind destul se putine variante ca si nuante pentru acest tip de machiaj, tinutele de cele mai multe ori dicteaza alegerea nuantei.

Machiajul ochilor in acest caz, este mult mai light, de regula se opteaza pentru un simplu eyeliner sau aplicare de smocuri de gene false. Nuanta fardului de ochi este cat mai nesaturata si cu acente de luminozitate.

Blush-ul pentru acest tip de machiaj, este recomandat sa fie o nuanta sau doua mai deschisa decat rujul. Iar nuanta pentru conturing sa fie mai calda si mai inchisa decat cea de blush.

Culoarea tinutei este cea care va influenta tipul de machiaj, pentru ca ne dorim sa avem un echilibru cromatic general. Daca tinuta este alcatuita din nuante reci, optam pentru nuante calde ca si fard de ochi sau invers.

Makeup artist profesioist BucurestiMakeup artist profesionist BucurestiMakeup artist profesioist BucurestiMakeup artist profesioist Bucurestimakeup artist profesionist Bucuresti

en_USEnglish